Cele mai bune articole și pagini

3 greseli in alegerea adidasilor de strada!

Ce înseamna pentru tine un Adidas bun? De la început țin sa te anunț ca un Adidas nu este chiar un lucru general ce trebuie sa fie bun pentru toți! Fiecare om are particularitatea lui greutatea, constituția, forma piciorului sunt câteva aspecte pe care ar trebui sa le iei în calcul când iți alegi încălțămintea!

Funcția adidasului este deseori ocolita sau prost înțeleasa. Nu de puține ori mi-a fost dat sa vad greșeli precum un Adidas de strada este folosit la alergat sau un Adidas de fotbal de sala este asortat la blugi. Dacă abaterile nu sunt foarte stringente și estetic nu arata rau, țin sa te anunț ca iți poate afecta sănătatea unele decizii.

Azi am spus sa subliniez 3 greșeli ce le faci când iți alegi adiatul de strada ( de plimbare):

1 Ai luat în considerare doar brandul. Știu ca pentru multi din noi a avea un brand bine cotat pe piața înseamna un statut bun social. Însa nu întotdeauna adiatul aduce un plus este ridicol dacă nu ți cont și de alte aspecte

2 Ai sărit peste componentele tehnice.

Talpa, materialul, siretul toate iți pot spune ceva. Aceste detalii iți pot transforma o plimbare liniștita de seara în coșmar!

3 Ai ales dimensiunea greșita în detrimentul esteticului. Sa nu îmi spui ca tu de dragul unui Adidas nu ai făcut compromisuri?!

Gen chiar de era mai mare sau mai mic ai găsit alternative doar doar sa meargă! Spune dacă din acest compromis ai reușit sa te bucuri măcar 5 purtări! Nu face aceasta greșeala vei constata ca mai devreme sau mai târziu banii investiți au fost de prisos!

Sursa foto: http://www.DMA-sport.net Partajează asta:

Lasă un răspuns

shares