Cele mai bune articole și pagini

5 To Go Braila

5 lei e misto.

Salutare, un loc mic cu o atmosfera de oras mare asa incep prin a povesti prima mea intalnire cu acest To Go la Braila. Stiam franciza si aveam asteptari mari , imi doream si in orasul nostru sa regasesc serviciile oferite in orasele mari cu pretentii!

Am intrat in bar si am fost intampinat de un pusti cool cu tatuaje si un decor tineresc . Semn clar ca oamenii tintesc un public tanar, de peste 20 ani cu un venit mediu. Am rugat sa mi se ofere cel mai bun sortiment de cafea existent la ei si am primit doua variante EXPRESSO AMERICANO si DUBLU EXPRESSO. Ce am remarcat faptul ca acesta a incercat sa-mi cunoasca nevoia , cu lapte fara lapte, nu ne-am mai vazut, etc…

ANGAJATII

Un discurs cinstit despre fluxul clientelei spun , remarcam eu ca se afla intre doua cafenele mari si totusi de cateva luni rezista…discutii de divertisment pana la finalizarea comenzii. Semn ca indiferent cat de plictisit ar fi fost angajatul dornic sa faca o deservire cu pretentii!

Am primit cafeaua si am ramas placut surprins de aroma si miros, chiar am simtit ca beau o cafea. ( nu zeama de carton cu apa statuta din tonomate) iar pretul de 5 lei din punctul de vedere a unui bautor ocazinoal si-a meritat investitia!

Pertotal multumit de faptul ca exista si locuri civilizate. Nu magazine alimentare, chioschiuri aproape de ani 90 ce iti oferea un pahar plastificat dintr-o masinarie cel mult stearsa cu carpa , de o tanti cu un mare sort si o privire agera. Nici tonomatul insalubru nu are termen de comparatie, am simtit pret de 5 minute aer de o noua civilizatie si asta da sperante ca se lucreaza la schimbarea imaginei unui oras prafuit!

Au si alte sortimente sau produse, croassant ,suc de portocale etc… si toate la 5 lei , insa ele nu au intrat in sfera mea de interes . Asadar pentru cei interesati de o cafea cinstita , buna si servita rapid ii puteti gasi pe baieti la adresa:

Adresă: Calea Călărașilor 35, Brăila

sau online aici : https://www.facebook.com/5togobraila/

Lasă un răspuns

shares