Cele mai bune articole și pagini

C.A.R.P. Ana Aslan Brăila

CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR BRAILA

Un mic articol despre aceasta Casa de Ajutor Reciproc din Braila. Ce are un sediu fastus ,ce se vrea amenajat la standarde europene. Azi am facut o scurta vizita pentru ca se lucra intens in afara cladiri. Am spus sa vad si cum se prezinta interiroul ei si le-am calcat pragul.

Am fost impresionat ca o institutie avea instalat un lift special pentru persoanele cu handicap. Bucuria a fost de scurta durata. Spun scurta pentru ca in interior am mai dat peste un lift identic cu cel din exterior. Probabil acesta era pentru distractia batranilor. Un fel de carusel ce nu ducea nicaieri. Dotat cu tot ce trebuie si sa se presupuna ca era functional acet lift era un labirint al ignorantei sau al prostiei.

Unde se presupunea ca ar trebui sa deserveasca un etaj superios sau inferior era blocat ba de o balustrada. Ba de trepte ce o persoana imobilizata intr-un scaun cu rotile nu ar fi putut trece. Acum nu cunosc daca acest aspect a trecut de ochiul vigilent al resposabilului sau trebuia sa deserveasca la o lista de investitii utile. Insa este inca o dovada ca bataia de joc inca domneste la Braila!

Sa le spunem persoanelor ce au tras lozul necastigator ca nici de data asta nu stim cum sa ii integram in normalitate, inca suntem intr-un cerc vicios in care le aratam fatarnic faptul ca nu ne intereseaza problema lor!

Lasă un răspuns

shares