Cele mai bune articole și pagini

  • Home
  • /
  • Social
  • /
  • „Ai idee la cati” dintre batranii din Camine le-am fost cea mai apropiata ruda?!

„Ai idee la cati” dintre batranii din Camine le-am fost cea mai apropiata ruda?!

Este o reactie la o realitate paralela . Fortata comparatia!? crezi?! in urma articolului citit pe mihaivasilescublog O ABANDONEZI ȘI PE MĂ-TA? in care se relateaza faptul ca a fost data prima amenda pentru abandonul unui animal . 1000 Ron este o suma relativ modica pentru fapta in sine . Dar daca un copil adult aduna agoniseala parintilor si ii tranteste intr-un camin de batrani . Fara sa-i vizitezi macar o singura zi pana la ultima lor zi ce amenda trebuie fixata?!

Am fost cea mai apropiata ruda a necunoscutilor pe ultimul drum si am avut grija de batranii ce nu aveau pe nimeni si nici ce sa mai piarda pierduse inainte tot . Au ajuns batranii cu un rand de haine sa traiasca 3-4 ani la rand si sa-i ingroape de bogdaproste. Este o cardasie institutionalizata intre patronat, stat si calitatea de copil instaurata in defavoarea batranilor?

Daca pentru copii minori ce stau in grija bunicilor datorita faptului ca parintii sunt plecati in tari straine au intocmit rapoarte si liste sa vedem migratia si pasarile calatoare.. de ce pentru bunicii uitati pe prispa casei nu au mai sarit autoritatile la recensamant? stiti cu exactitate cati cad prada hotilor?! care profita chiar si dupa povara unei boli crude…nu mai prezinta interes?! la spital cand ajungi esti tinta ironiilor, statul te da intr-o parte, si copii te uita intr-o institutie numita Camin aproape rezidential pentru persoane varstnice desi batranul are si handicap! Oare de ce se rezuma aceste camine doar la prima denumire !? desi au in grija lor si sau mai bine zis doar persoane cu handicap?!

Va-ti uitat originea si umanitatea. Stiti voi , primari ce-si lasa oamenii pe drumuri la mila privatilor , pe voi nu v-a mai ancheteaza nimeni?! inca… e rand pentru toti nu va sfiiti…!

Copii ce trimit un iban sa rezolve situatia batranului. Asa au facut parinti cu ei? sigur, au mancat poate 5 luni doar paine sa mearga copilul la o scoala mai buna. Rasplata conditii de lux in camine mizere!

Pentru atrocitatile de azi nu raspunde nimeni?! ce daca batranul iti este legat de pat intr-un spital, drogat intr-un camin si condus pe ultimul drum de straini tu atat ai putut sa faci?! este!?

Halal popor aveti sub pres o multime de cadavre si s-au cam imputit!

foto : https://www.playbuzz.com

Lasă un răspuns

shares