Cele mai bune articole și pagini

Asa tratam pacientii la Braila!?

2019 suntem prinsi intr-un cerc vicios , intre bataia de joc a autoritatilor locale si disperarea oamenilor!

Nu vreau sa vorbesc de calitatea actului medical, azi, desi avem discutii interminabile, vreau sa vorbim de locatia unde sunt chemati suferinzii Spitalului jud Braila Pavilion B.

Se numeste pompos Ambulatoriu . Faptic pe un hol de nici 2 m latime la aproape 35 grade, lipsit de aer, deloc luminat sau civilizat. Inghesuim oameni cu diverse afectiuni, pe niste scaune din primul Razboi Mondial evident insuficiente ce nu au cum sa se mai comporte civilizat!

Imaginea este halucinanta, 50 de oameni minim, pa perimetru patrat cu,maini, picioare in aparate gipsate , isi asteapta rusinati niste retete compensate in conditii de „”nivel european””.

Cat va mai bateti joc de noi?! domnilor din administratia locala! De ce trebuie sa ne umiliti ? eu inteleg ca suntem plin de nevoi, ca traim in vremurile in care ai 2 variante sa mori de problema medicala sau de foame. Bine voi, familiile voastre nu au nevoie de compensare, nu ajung in locuri ca acesta, si din aceasta cauza impasibilitatea voastra, iar daca o fac aveti unda scurta insa nu ne mai umiliti batranii, bolnavii etc..

Intelegem ca nu pentru un salariu sau statut va doriti functiile pe care le aveti, insa noi inchidem ochii si voi ne creeati macar conditii decente ce spuneti de aceasta propunere?

Nu vreau sa facem politica , pe calitatea umana sau profesionala a angajatilor, dar macar redati-ne mandria , redati-ne respectul ca pentru banii ce ii oferim obligati avem conditii macar de supravietuire.!

Lasă un răspuns

shares