Cele mai bune articole și pagini

Atentie la Parcul Monument Braila !!!

Obiectiv turistic al minunatului nostru oras Braila, renovat, reparat,re.re.re.re si totusi de 20 de ani de cand imi este prieten nu am putut intelege de ce pietonii sunt discriminati!

statia de tramvai ultra moderna!

Bun prima mare problema o intalnim fix la intrarea dinspre soseaua Buzaului in Parcul Monument! Mai precis , dupa cum observati si evident ati observat, in cazul in care nu ai un autovehicul sau ajungi pieton ,nu exista trotuar pentru pietoni. Pietonii sunt nevoiti sa-si puna viata in pericol si sa circule pe carosabil . Va era lene ? Sa delimitati civilizat o zona pietonala?

Faptul ca autoritatile locale ma obliga sa merg ori pe spatiu „”verde”” ori pe carosabil in anul 2019 ma intriga!Imi este scarba de lucru bine facut. Administratia locala plina de rude si incompetenti. Ei nuu au legatura cu politicul nu!!! Ei exista si au existat mereu acolo, nu te face sa-ti doresti o alta Romanie intr-un alt colt al lumii!?

Va dau un pont dragii mei consilieri,primari,viceprimari etc. Cand hotarati voi , ce bani mai intra cui prin asfaltarea de borduri , sa aruncati un ochi si la situatia prezentata. Se fac bani si aici sigur..Eu stiu ca nu este interes de istorie si de oras , nu mai spun de cetateni..da macar sa fie cu zambet !

Daca tot nu avem statii ultramoderne , macar sa nu mai puneti vietile altora in pericol zic !

Sa nu mai vorbesc de cum trebuie un parinte cu un carucior de copil sa treaca liniile de tramvai, prin pamant,piatra si gropi ce nu ai cum sa le feresti decat prin alt loc nepermis cum ar fi carosabilul!

Da voi fugariti samantarii. Coaja de floarea soarelui intra in asfalt si printr-un proces chimic si fizic va scuipa in ochi de handicapati!

loc modernizat

Lasă un răspuns

shares