Cele mai bune articole și pagini

Bac-ul pierde teren iar facultatile banii!

TRAGEDIE NATIONALA ! N-AI LUAT BAC-UL!

Studentul pierde oricum in orice situatie!

Bac-ul pierde teren DA sunt toti mai putini interesati de EXAMENUL MATURITATII. Si nu vreau sa fiu blamat sa-mi fie cu iertare ci vreau sa prezint o alta viziune a lucrurilor. Din coltul meu asa se vede!

Pe cine mai intereseaza oportunitatile unei diplome in ziua de azi!? Bacul nu mai este de mult o alternativa a unui trai decent, al unei cariere de succes! Bun nu spun ca nu ajuta, ba inca destul de mult insa realitatea este alta! Azi cand prostia si grotescu joaca roluri importante cand student de 6 ani medicina sau ramuri conexe castiga mai putin ca un infirmier CHIAR IN TARA NOASTRA.. Ce sa mai faci cu bacul?!

Un FARMACIST castiga undeva la 3000 lei si au 21 de zile de concediu fara sporuri sau al 13-lea salariu.. dupa 6 ani de studiu si alti 12 inainte si un infirmier castiga 3300 lei cu 40 zile concediu si 6 ore pe zi de ce ne mai trebuie facultati?

Caz singular nici vorba! o gramada de exemple oameni cu masterate in domenii hoteliere prin tari straine…

De ce este tragedie nationala nepromovarea? ce facem dupa ?!

Toti sunteti oripilati de cifre, faceti analize, vorbiti in procente insa nimeni nu vorbeste despre ce faci cu o diploma de licenta in mana? Si nu aberati ! va rog , cred ca 5% reusesc in afara tari ,20% prin tara si restul? someri!

Nu mai sunteti finantati de facultati dupa ce STUDENTUL a platit banii?! intrebare retorica…

In spitale nu te angajaza nimeni fara pile,in farmacii banii prea putini, in barou fara 10 000 n-ai voie, inginer n-ai experienta, in banca doar casier, in functii publice n-ai loc de neamuri… deci? cum facem?

Nu doriti sa reformati voi Universitatile sa nu mai scoata inapti pe banda rulanta? Caragiale,Blaga , Eminescu sunt reformati de mult, nu subiectele sau modul de prezentare este problema zic… poate altceva!

sursa foto https://niculaebogdan.ro

Lasă un răspuns

shares