Cele mai bune articole și pagini

Braila orasul in care „NIMIC”

Braila orasul minune ce cu nostalgie vorbesc batranii cei ce au mai ramas aici pe acest taram al intelegerii si bunei convetuiri intre toate etniile. S-a pierdut de multa vreme trenul orasului civilizat.

Aici nu conteaza ce faci , aici conteaza al cui esti!

Sunt tanar si vorbesc cu tinerii de azi , pot spune ca 100% maxim procentaj toti isi regreta prezenta aici. Suntem in topul infractiunilor si orasul cutitarilor ramane inca o emblema a stirilor de la ora 17:00. Mai nou suntem plini de oameni de afaceri dar fara obiectul muncii!

Avem in puncte cheie in administratie fosti elevi eminenti repetenti, certati cu legea, oameni slugarnici ce pe la 30 de ani au terminat facultatile Brailene de renume international. Cat mai merge nota 5 tot 100 de lei?

Jocuri murdare interpretate de niste afoni ai teatrului nostru local. Noi nu mai avem civilizatie, noi astia din Braila am pus la zid si mitraliat orice intentie AVIZATA si CIVILIZATA. Oameni marunti, lasati in mizerie si anonimat, loviti cu ironii si batjocura de autoritatile locale si de bufonii astia cu masini de valoreaza cat poate face un profesor intr-o viata! Da nu-i intreaba nimeni nimic. Ei sunt oameni de afaceri dar fara afaceri! :))

Nu esti din Braila dar ai vrea sa treci pe aici? Esti brailen dar ai plecat de mult? mai ai inca pe cineva prin orasul ( ma rog) acesta?

NU TE INTOARCE ACASA! Aia vechi n-au plecat sunt tot ei ( putin schimbati fizic ) sunt aia mici ai lor. Aia de au facut scoala de vara politica si s-au trezit din vanzatori la taraba directori! ( tot respectul pentru oamenii ce au evoluat corect, dar nu nu este cazul) . Stii tu in locuri cheie oameni cheie.

Orasul in care nu se intampla nimic bun niciodata! Esti invatat de mic cine este tatucul si de cine sa asculti. Ai idei si conceptii succes in alta lume! Aici esti outsider, NEADAPTAT SOCIAL. Aici nu existi ca identitate.

Stiu pare cliseu si rautate in expunerea mea si poate ai avea tentatia sa vezi doar umbra de exagerare! Este o alta opinie. Autorul total in acord cu orice opinie!

Aici nu-ti ureaza nimeni Bine ai venit! Avem o vorba mai buna Bine ai plecat de acasa!

sursa foto: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/imagini-dezolante-dintr-un-oras-important-al-romaniei-arata-ca-dupa-bombardament-1087736

Lasă un răspuns

shares