Cele mai bune articole și pagini

Cât de departe este vina TA?

Romania încotro?

Ora 03:46 AM fara pic de interes pentru somn aici la mine in gand nu doarme nimeni. Tahicardie aud fiecare bataie a pulsului in timpan . Fara ritm, fara sens, prea haotic . Sa fie panica? sau nerabdare?

Sunt un tanar ce are doua valize in pragul unei usi ce nu ar trebui sa se deschida in acest mod. Ce s-a întâmplat cu țara mea? De ce sunt nevoit s-o părăsesc? Retoric intreb pentru ca in mintea mea am o intreaga lista de frustrari, neimpliniri, idealuri distruse.

Tara mea o tara fara nimic, cu multe case de Dumnezei dar fara Dumnezeu. Cum am ajuns sa ne umiliti? Batjocorati de functionari publici, taxati pentru apa de ploaie, furati pe fata, tinuti ca niste caini, batuti ca niste vite, scosi ca niste oi la vot, momiti cu un kg de ulei si lista ar putea continua la nesfarsit. Vite slabe, flămânde și bătute, asta am ajuns.

NU NE-ATI ci NE-AM ingropat fiecare speranta de viitor si asta ucide pe interior, in adancul sufletului macina. Am mana pe cheie si biletul in buzunar. AZI plec. Da plec sa ingrijesc alte mame. Pun o caramida cred eu petru viitorul copilului meu. De mama mea au grija altii sa o umileasca.

De la doctori si farmacisti la functionari si firme private. Grija mea este sa-i pot cumpara sanatatea.

Ne distrugeti sistematic cantecul nostru din stramosi il acoperiti cu un sir lung de mutanti ce iti vorbesc de bani, faima, putere si femei. Ne-ati transformat copilele in tarfe de bordeluri. Pedofili ce sunteti. Sa nu-mi motivat ca este libera alegere, nu o mai avem de multa vreme.

Constant manipulati de jocuri ale inconstientului nostru prea hamesit sa mai putem rationaliza.

Sa va fut lumina ochilor vostri cand veniti la mine milogi sa-mi cereti votul. ATUNCI sa priviti in ochii mamelor ce plang dupa copii lor ce nu-i vad cu anii. In ochii batranilor ce sunt umiliti prin institutii. In ochii copiilor nevinovati ce nu au loc de avortonii vostri.

Iar pe voi SCLAVILOR ce va gudurati pe langa guvernanti si impartiti frimitura de speranta in MAI BINE va urez sa va cante Salam, de putere si bani cand sunteti evacuati din case parintilor vostri de imbecili.

sursa foto: http://smartwoman.hotnews.ro

Lasă un răspuns

shares