De ce punem zahar in cafea?!

in general ca …este proasta!

Zahar in cafea da sau nu?! pentru ca : dieta,moft, sau calitate?! Acum nu vreau sa zabovesc mult pe tema sanatatii. Insa am crezut pana nu de curand cu tarie ca dulceata cafelei este data si de putinul de zahar ce este presarat deasupra spumei .

Stiu este vorba de gust, gust ce in asezonam cu putin lapte condensat si doua pliculete de cafea, gresesc? nu insa daca e sa fac o comparatie deloc fortata este ca atunci cand nu esti deacord cu preparatul bucatarului si ii mai pui si sare,piper…etc.

Zaharul acopera aroma cafelei. Folosim zahar pentru o cafea amara. Putin stiu ca o cafea amara vine din gresala unui barista. Asadar nu se justifica un cost mai mare pe o ceasca de cafea atunci cand esti nevoit sa strici aroma cafelei cu zahar.

Daca tot da 4/5/7/10 lei pe un expresso eu zic sa intrebi ce fel de cafea iti prepara?!. O sa fi surprins sa vezi ca aroma si taria vine dintr-un alt unghi din care privesti cafeaua. Daca nu te multumeste gustul schimba cafeaua,barista,cafeneaua… merita sa investesti putin timp daca tot bei macar o cafea pe zi. Nu te opri la o cafea ieftina si nu te pacali cu zahar ca o faci mai buna.

Si nu in ultimul rand nu cataloga o cafea proasta si ieftina in care pui zahar ca fiind o cafea buna . Esti departe de adevar! Meriti mai mult.

sursa foto|
https://www.medicalnewstoday.com

Lasă un răspuns

shares