Cele mai bune articole și pagini

  • Home
  • /
  • Social
  • /
  • Droguri la liber…!? pentru batrani ! DIICOT a început ancheta

Droguri la liber…!? pentru batrani ! DIICOT a început ancheta

Diazepam, Medazepam, Lorazepam, Oxazepam, Bromazepam, Clorazepam;Zolpidem (Stilnox, Sanval) si Zopiclona (Imovane) 
Nitrazepam, Lorazepam (Anxiar), Clorazepat, Haloperidol, Clorpromazina Risperidona (Rispolept), Olanzapina (Zyprexa), Quetiapina (Seroquel), Ziprasidona (Zeldox), Clozapina (Leponex), Sertindole, Amisulprid (Solian), Aripiprazol (Abilify), 

26.02.2019 un caz semnalat de protv la Gorj Batranii si copiii ar fi drogati! Un caz revoltator asa incepe reportajul doar pentru audienta, procurorii au inceput acheta si sa fie greutate in acheta angajatii POT FI acuzati de trafic de droguri. Insa la finalul reportajului citez „ Deocamdată cercetările vizează doar fapta şi nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare.””

Daca ma intrebati pe mine nici nu va fi cineva acuzat! Stiti cati oameni sunt distrusi si neimpacati cu gandul ca parintii lor au fost omorati de incompetenta si fuga dupa bani a unor pseudo camine de batrani?!

Resemnati si rusinati apartinatorii sunt descurajati sa denunte abuzurile, venind cu o incarcatura emotinala, pe un fond de disperare, neputinciosi sunt vulnerabili aleg calea taceri… Iar faptul ca pacientul este trecut de peste 70 de ani si pe nimeni nu mai intereseaza cauza . Evident ca ii pot fi asocia si alte diagnostice sa apara nevinovatia incompetentilor, fac din aceste SERVICII SOCIALE un lagar de exterminare !

Auzeam spusele acelui director oribil, asa sunt toti pot da exemple infinite in Romania, cunosc modul de aplicare a legi si standardele ,spunand ca au sub cheie medicametele psihotrope , astia chiar cred ca suntem tampiti? Diicotul ce ancheta pe femeia de servici? nu cadrele medicale? cine are cheia dulapurilor?! femeia de servici? cine poate administra psihotropele?

Sa vedem evidenta reala ale psihotropelor, sa vedem conversatiile telefonice sau medicul care a recomandat in caz de urgenta parafa trecuta pe aceea pastia sau solutie…Abureli se dau spihotrope la capul gol, fuge Haloperidolul pe culoarele pseudo camielor de batrani.

Angajati incompetenti sau rau intentionati si patroni dornici de profit asta este realitatea… 2 infirmieri si 1 asistent medical la 50 de batrani asta e raportul in marea majoritate a acestor camine , daca nu ar fi sedati nu ar putea sa-si desfasoare activitatea ordinarilor, se vede din avion lipsa crancena de personal si PROST PREGATIT .

DGASPC este cheia domnilor. Anchetatii pe ei sa vedeti ce cotroale desfasoara pe teren, ei sunt ingalatii si primitorii ei dau acces acestor PATRONI sa aduca un serviciu umanitar la standard de LAGAR.

Doriti adevarul mergeti singuri in camine, si o sa vedeti in marea majoritate batrani cu : Sedare, somnolenţă (frecvent), agitaţie, insomnie, confuzie, cefalee, vertij, crize epileptice (ocazional sau rareori), Greaţă şi vărsături, uscăciunea gurii etc..SUPRADOZAJ!!!

Lasă un răspuns

shares