Cele mai bune articole și pagini

Iluzia mea de asigurat medical

Nu stiu de ce insa cand vorbim despre sistemul sanitar din Romania se transforma totul intr-o iluzie, singurul fapt concret este ca eu am contribuit ca asigurat anul 2018 cu suma totala de ….4400 lei zic de bun simt asa doar anul trecut! Mult sau putin !? iluzia de asigurat (mi-a salvat viata) . Din respect fata de medicina am sa spun ca nu voi discuta actul medical insa unde,? cine?,si cu ce? macar pentru un mic dar cinstit platitor imi voi permite sa am si eu o opinie.

Realitatea o resimtim cu totii, asta e clar nu imi ramane decat sa ma resemnez intr-un sistem ticalos. Durerea mea este ca acest sistem ticalos nu numai ca ma lasa fara bani dar la nevoie ma si imbolnaveste,ma trateaza cu dispret, sunt tratat cu incompetenta si la nevoie ma si omoara . Paradoxul face ca in toata nebunia asta desi nemultumiti, sunt totusi oameni de se bucura de acest sistem, si evident aspiranti destui sa aplice in acest sistem intrebarea este de unde atata bucurie ? dar mai ales intere?!

de ce?

30 de aspiranti pe un loc? citeam intr-un ziar local , un interes urias pentru lipsurile dintr-un sistem medical bolnav cronic si aproape de moarte. Ce te-ar determina sa mergi intr-un loc in care , muncesti cat zece ( asa arata lipsa de personal ca ar trebui sa faci) nu ai elemente de siguranta sanatatii, nu ai tratamente cu care sa-ti faci meseria, si inca o suta de exemple care ar determina pe oricare sa-si puna mari semne de intrebare! cine ar merge intr-un loc nesigur si rau?

unde?

Bun revenind la subiectul EU , daca singura realitate este ca mi-ati luat bani si certitudine in acelasi timp, cand am nevoie de ceea ce am platit mai platesc, poate chiar de mai multe ori, ca ma tratati nu cand eu am nevoie ci cand aveti voi timp, si in urgente astept ca sunt urgente mai mari desi este evident ca si eu sunt una, unde sunt banii mei?! cum ma pot folosi si eu de ei ? (ca daca eu iti spun ca iti fac un serviciu si apoi nu ti-l mai fac, da iti iau banii, ma bagi la inselaciune) care este beneficiul meu? bani de renovari nu sunt sa ma tratati civilizat, de profesionisti nu sunt,de tratamente nu mai vorbesc,aparatura lipsa, bun simt nul .

Zic de unde atata frenezie sa intri in sistem daca nu sunt de nici unele? sa aiba dorinta asta legatura cu lipsurile mele?

sursa foto-www.tv8.md

Lasă un răspuns

shares