Cele mai bune articole și pagini

jumbo braila

JUMBO BRAILA

 Am fost si eu în magazinul Jumbo din Braila și concluzia a fost că este interminabil. După câteva zeci de minute petrecute acolo, voiam doar să ies, dar asta nu este o treabă foarte simplă .

Sa revenim Jumbo Braila este un magazin imens , un labirint gen IKEA insa mult mai prost gandit. Ar trebui sa existe si alternative pentru oamenii grabiti. O poarta deschisa pentru Alibaba de a vinde produse ieftine si fara calitate. Am fost tentat initial sa-i critic , insa am renuntat, tot ce am cumparat pana acum mi-au depasit asteptarile.

Angajatii slab pregatiti sau dezinteresati, lipsiti de atentie si orientare catre client.Nu le contest munca de a aranja magazinul insa nici macar caseritele nu au spirit comercial. Am avut mai multe intrebari tehnice la anumit produs si toti angajatii fugeau efectiv de mine, sugerand ca exista o carticica ( care apropo era sigilata ). Scena a fost penibila ma consilia paznicul.

Politica de retur mai putin prietenoasa, insa una legala si corecta. Sunt foarte multe review-uri negative in online insa nimic concret. Iar eu personal nu am avut nimic de obiectat pana acum.

Varietatea produselor este una imensa, si complementara poti foarte usor sa legi cumparaturile fara a fii nevoit sa mergi si in alte magazine. Si preturi gasesti pentru tot buzunarul ceea ce te face sa revi.

Ce minus mai gasesc, politica lor de a te atentionare audio repetitiva, ma simt mai rau decat in Kaufland cand caserita imi verifica sacosa sau cosul de cumparaturi , plecand de la premiza unui furt.

Anunturile de angajare in interiorul magazinului par fake sau este o problema serioasa. Site-urile de profil sunt pline de lucruri mai putin frumoase spuse de fosti angajati. Exemplu

Sa spunem ca in ciuda lucrurilor negative auzite unele par a nu se justifica. Asadar motiv pentru care ii dam un 7 cu indulgenta, sunt puncte slabe dar care pot fi remediate.

foto : https://romania24.ro

One Comment

  • Florin Dediu

    decembrie 29, 2019 at 9:07 pm

    Parcă ți-am zis părerea mea personală privind „labirintul” de la Jumbo. E foarte bine gândit din punct de vedere al vânzărilor.
    Ce aș adăuga la acest articol: un plus în privința automatelor de facturare. Mă aprovizionez de la ei în privința unor consumabile pentru birouri și mă bucur că nu trebuie să stau la un ghișeu fizic pentru facturare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

shares