Cele mai bune articole și pagini

Nike Air Max 270

Printre primele preferinte ale barbatilor in 2018 NIKE Air Max 270 ramane si anul acesta unul dintre cele mai vanate produse . Probabil, din punctul meu de vedere aduce un aer mai elegant si se potriveste aproape la orice tinuta lejera! Un tricou o pereche de blugi si un Air Max 270 ramane o combinatie perfecta pentru orice tip de persoana care adora in stilul sau lejer o nota de eleganta. Dimensiunea sigur nu este de neglijat atentie domnilor cei ce va stiti cu o talpa mai lata este bine sa va luati un numar mai mare sau jumatate pentru ca acest tip de adidas are o latime mai redusa.

Materialul folosit este de tip neopren prevazut cu o plasa si un material cauciucat in varf ce ofera atat o respirabilitate buna cat si durabilitate . Talpa MAX AIR confera un grad mare de confort fiind conceputa dintr-un material premium cu un tipar unic ce duce la un grad maxim de lejeritate . Toate aceste detalii imi confirma faptul ca pentru un pic de eleganta si confort face ca acest adidas sa fie unul ideal.

Am sa imi pun amprenta personala si va subliniez 3 motive pro si contra achizitionarii a unuia din modelele Air Max 270:

De ce sa-l cumperi?! :

1 Unitatea MAX AIR ofera o amortizare perfecta

2 Talpa din cauciuc ofera o tractiune buna

3 Varful cauciucat ofera durabilitate

De ce sa nu-l cumperi?

1 Dimensiunea lui este una care limiteaza

2 Partea din spate poate produce bataturi fiind foarte rigida

3 Pretul actual personal imi pare putin cam piperat

sursa foto :https://asphaltgold.de

Lasă un răspuns

shares