Cele mai bune articole și pagini

Nike Air Zoom Pegasus 35

Acest model face parte din ultima lansare a companiei Nike în colecția Pegasus: Pegasus 35. Sticla intermediară și caracteristicile de amortizare bazate pe camera de aer sunt menținute în acest model pe întreaga suprafață a tălpii și oferă o reactivitate excelentă a benzii de rulare.

Analizăm cu atenție transformările modelului Nike Pegasus 35 Utility, care l-au făcut capabile să facă față condițiilor meteorologice de iarnă și să ofere performanțe maxime. Suportul Nike Air Zoom Pegasus 35 Utility Partea superioară a modelului Nike Air Zoom Pegasus 35 Utility este, fără îndoială, partea încălțămintei, unde se concentrează schimbările care o fac un ansamblu complet.

Tehnic

Materialul folosit în partea exterioară superioară a încălțămintei este conceput special pentru a evita umiditatea sau transpiratia . Este o țesătură respirabilă și impermeabila, crezi ca implică o rigiditate mai mare în partea superioară? Deloc, țesătura nu are părți rigide care pot fi enervante. Acesta este, fără îndoială, unul dintre factorii care diferențiază modelul Pegasus 35.

De asemenea, partea interioară are o membrane ce elimina umiditatea din interiorul adidasului. Șireturile au un sistem simplu de blocare rapidă pentru strângere și o fixare în formă de cârlig pe partea din față a pantofului. Acest lucru evită complicațiile mai ales pe un timp de ploaie sau cand porti mănuși.

Fără a pierde vreun detaliu, cusăturile de la Nike Air Zoom Pegasus 35 Utility sunt sigilate astfel încât pantoful este ermetic și nu există nici o posibilitate de patrunderea apei sau a umezelii, insa umiditatea nu este singurul factor care trebuie sa fie luat in calcul cand alergati in serile reci de iarna, Nike a integrat un design reflectorizant pentru trenurile întunecate, sigla părților laterale și partea centrală superioara împreună cu șireturile au material reflectorizant.

sursa foto: forumsport.com

Sa reamintim Nike Air Zoom Pegasus Utility 35 sunt pregătiti pentru o vreme nefavorabila iarna, frig, ploaie, bălți … am testat si au aderenta optima si o stabilitate excelentă pe un sol moale, iar picioarele mele au ramas uscate de la început până la sfârșit.

Pegasus 35 are o talpa intermediară ce are ca si caracteristici principale amortizarea și stabilitatea. Acesta păstrează forma caracteristică a călcâiului, care permite o tranziție lină în suprafața de rulare.

Experiența Utility de la Nike Air Zoom Pegasus 35 pe o vreme uranta , cu ploaie și frig, a fost un real motiv sa trec din scaunul meu confortant pentru a vedea daca acest adidas are caracteristicile pentru care a fost proiectat. Oricine vrea sa investeasa intr-o pereche de adidasi pentru alergat trebuie să aibă in vedere si calitatile si lucrurile tehnice ce va poate fi de folos in drumul dvs spre relaxare.

Lasă un răspuns

shares