Cele mai bune articole și pagini

OAMR(oammr)

2 Ministere se pisa pe ele.

Mi-am propus sa fiu mai plastic in exprimare , insa m-am razgandit. OAMR ( organizatia asistentetilor si moaselor din Romania) . Un grup organizat ce trebuie cotizat de persoanele ce s-au dedicat in profesia de asistenti de orice natura. In limbaj de cartier vestita taxa de protectie.

Vorbesc din punctul meu de vedere. Fara sa va lezati domnilor este o opinie personala tot acest discurs. Sunteti daunatori. Daca esti asistent vrei nu vrei MUNCESTI IN DOMENIU ORI NU. trebuie sa platesti o taxa de 120 lei anual ca sa te certifice un ONG (oganizatie ) suplimentar de MINISTERUL INVATAMANTULUI SI SANATATII. Deci 2 MINISTERE se pisa pe ele. Vine o oganizatie si ITI DA DREPT DE MUNCA.

Voi asistentilor trebuie sa faceti ceva credite anuale, adica pentru a masca taxa lunara oprita , iti ofera cursuri de perfectionare :))) adica vine un obosit din garda si TU asistent de farmacie inveti cum sa recoltezi :)) DESI JOB-UL TAU e altul dar nu se obosesc , obositii …si la final iti ofera un nr de credite sa va ajute la nimic.

Acum aceste cursuri sunt aruncate in troaca . Pentru inscriere este doar o anumita pagina in care te inscrii gratuit intr-o anumita data selectata de ei. Daca nu reusesti ( mai mult ca sigur) trebuie PLATIT SI ACEL CURS. INUTIL.

Evident pentru ca era de munca cu logistica si e grele cu muncile, au transmis tot acest circ in ONLINE… acum se fac cursuri ca in EUROPA :)).

Filiala din BRAILA tot respectul o mai mare bataie de joc nu exista… Sefa mai mare peste asistenti Braila si Isarescu ce sunt de neinlocuit. Peste 20 de ani vechime ,N-ai intrebari, nu existi , nu ii intereseaza de tine.. Platesti sa ai dreptul de a mai plati si urmatoarea data. TU AI NEVOIE DE EI PENTRU CA BAAA NESIMTITILOR nu ne-ati dat o alta obtiune… ei de tine nu…

Lasă un răspuns

shares