Cele mai bune articole și pagini

Seful IGPR cu prea mult zambet!

Da stiu nu sunt mare fan TV insa vazand reportajul nu m-am putut abtine ! Este o opinie nu urmaresc nici o defaimare dar cel care a redactat si a afisat stirea este din punctul meu de vedere un maestru!

https://observator.tv/eveniment/criminalul-ionel-lepa-avea-arma-la-brau-cand-a-fost-capturat-294941.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=294941&fbclid=IwAR38OSCHhzKoiRuExHWac0SpB_EysAfRe_DW6wYNo5fOxYajRHvpd5QvZT0

Contrastul intre starea de bine ,zambet ,triumfator ,glorios cu titlul cu un agent de politie a fost UCIS ma scarbeste. Prietene n-ai cum sa faci aceasta gafa. Inteleg esti super erou sincer ai capturat criminalul fara alte complicatii. Foarte bine! felicitari, esti un adevarat profesionist si o spun cu cea mai mare admiratie fara falsa modestie esti erou!

Dar a murit un om, mai presus de toate un coleg, puteai fi chiar tu… Serios nu vrei sa discuti despre ce dotari are politia da vrei sa fi arogant!? Pacat reprezinti o instituie de forta si te respectam pentru asta, insa modul in care ai prezentat stirea e bullsheet.

Eu spun ca trebuia sa vorbesca un purtator de cuvant nu tu , nu toti se pricep la vorbe….Gafa e mare , poate ar fi trebuit sa vorbesti mai mult despre tragedie,serios, sobru, si sa punctezi faptul ca ar trebui sa aveti mai multe dotari, veste antiglont, arme, dreptul de a le folosi.

Sunt colegi politisti ce sunt prin puscarii ca si-au aparat viata sau vietile altora doar pentru ca au folosit obiectul din dotare platesc cu libertatea,cariera, stigmatizarea sociala este corect?!

Doar pentru ca romanul nu a avut bani de pistol pana acum, ? doar pentru ca la procurat mai greu? doar pentru ca sunt cazuri izolate?! desi se trage in ultima vreme si cred ca nu v-or mai fi cazuri izolate ar trebui sa va dea de gandit.!

Eu cetatean vreau sa stiu cand sunt in pericol ca va veni un om al legii pregatit sa ma apere, nu sa fugim amandoi!

Lasă un răspuns

shares